Suvi on saabumas!

Nii tore on mõelda suvest ja päikesest.

Kuid meie puhkekeskuse töötajatele on need kibekiired päevad, sest puhkekeskus on välja müüdud suvel nädalalõppudeks.

Oleme valmistunud suveks. Talvel astusime Eesti toidutee liikmeks. Et paremini kasutada meie eestimaist toorainet ja pakkuda klientidele eestimaiseid maitseid, õppisime seda parimate tegijate juures.

Tegime kevadel toredad koolitused Tartus Maitsekojas oma töötajatele Tauno ja Triinu juhendamisel.

Õppisime, kuidas valmistada Eesti kohalikust kalast toite, kuidas valmistada Eesti kohalikust lihaveisest imemaitsvaid toite, kuidas wokkida meie suurepäraseid Eesti köögivilju ja palju muudki.

Alati on elevust pakkunud uued maitsed, erilised kastmed ja maiused.

Eriline hitt on olnud jõhvika maius!

Eraldi tegime koolituse serveerimiskunsti valdkonnas. Oli tore, kuidas sündisid loovad mõtted ja kõik koolitusel õppitu on töös. Meie klientidelt on tulnud hea tagasiside.

Samas, oleme ka ise teinud oma klientidele toidu õpitubasid ja teeme sel suvel mitmel korral koos klientidega toitu.